Stickat är favorit

Det som finns i min garderob är mest stickat, baskläder och spets som är i svart, grått och vitt. Ganska tråkiga färger men om jag ska vara ärlig så är jag inte den människa som bär så mycket färgglatt, ytterst sällan faktiskt. Däremot så har jag börjat rensa ur min garderob igen, eftersom det är så mycket jag inte använder, för att sedan vid nästa lön köpa massvis med nytt som kommer få hänga på klädstativet. Ska inte säga vad jag tänkt köpa för något för det slutar ändå alltid med någonting helt annat så! Men nu börjar det bli ont om tid, måste rusa till jobbet :)

Ord som blir till meningar

Min nya tröja, kofta och ett par Jeans.
Hela denna morgonen har jag fixat med tradera, hunnit dricka mitt morgonkaffe, duschat och sett några avsnitt Desperate Housewives.. Ganska mycket med andra ord! Men nu är det snart dags för att fara på jobbet :)

Reality

Hittade denna bild.

Syskonskaran

Varför blir det alltid lika mycket fel på bilderna varje gång syskonskaran ska ta kort? En ska alltid fixa någonting, den andra ska alltid göra någon grimas av något slag och den tredje vill tydligen inte fastna på bild..
Samma visa på bilden från när vi var i Mallorca för fyra år sedan, men den vill jag inte lägga ut, hahah
(Tror det här var över juldagarna 2010)
Men nu godnatt! :)

När drömmar blir till verklighet


De senaste dagarna har jag som sagt varit utan dator och i samma veva drog jag på mig en rejäl sjukdom - feber samt en virusinfektion i lungorna så de senaste dygnen spenderades bara till att friskna till. Febern är nu borta och igår fick jag tillbaka min älskade datorn så nu är jag äntligen igång igen. Om jag ska vara ärlig känner jag mig litegrann som en affärskvinna haha. Min nya kalender, mitt anteckningsblock och mitt nya projekt som jag dragit igång samtidigt som jag noga tar mina multivitaminer och c-vitaminer. Hard work! :)


Dator på lagning

Så vad fan ska man ta sig till?
Får helt enkelt bjuda på en bild:


Felicia och jag - 14/15 år gamla! :)

Tirri-mys-kväll

Blev min nya :)
Blev en hemmagjordsallad - det blev allt mellan: isbergssallad, gurka, tomater, avocado, svamp, tonfisk och räkor..
Lite spådom, lite godis och även lite film lär kvällen bjuda på med Tirri Virri :)

Johanna i svart/vit

Tidigare gjorde jag ett inlägg med två nya klädesplagg och ett armband, under den shoppingrundan hade jag även köpt denna skönhet - helt galen i den! Dock ser man ju inte så mycket av den, men det kommer väl fler tillfällen, nu blir det iaf dags för att få lite sömn för att jag börjar jobba sju imorgon :)

Helgen som var

Alla bilder tagna av Sabina :)
Anna, Linda, Tirri och Anna
Tirri, Linda, Anna, jag
Tirri, jag, Anna
Jag o Sabina
Anna o Jag
O'learys blev det, sen Five :)
Lördagen blev det bowling som sagt..
(Olivia, Matso, Johan, Felicia, jag + Anna och Sabina som inte är med på bilden)
Nu blir det en vecka full med arbete och en massa saker att göra!
Fast imorgon ska jag och Tirri ha en lite tjejkväll, efter jag slutat jobba och hon slutat skolan, med gomiddag och lite spå'ning :)

Filmkväll

Tydligen så räckte inte middagen - Jag och Felicia for och bowlade med Sabina och c/o sedan bar det av till godishuset samt nattöppet för att handla allt det här för över 200 kr, det är galet! Så det här har vi tryckt i oss under kvällen under tiden som vi sett filmerna 88 minutes och Doomsday, sjukt bra/seriösa filmer och SJUKT med humor! Jaja, nu blir det sömn - godnatt!

Lite shopping blev det också

Har köpt lite saker på rean idag! Tröjan på första bilden - 75 kr, linnet på andra bilden 50 kr.. Sen köpte jag även en pösig svart tunika med fickor som gick på 49 kr, har dock den på mig så orkade inte ta av mig den för att måsta ta en bild! Det jag köpte som inte var på rea var armbandet på tredje bilden samt ett deadem. Sjukt vad jag är trött idag, kanske blir att fara och bowla med Sabina och en massa folk senare iaf :)

PARTY!


Av någon fantastisk anledning

Städade somsagt i flera timmar igår det ända som är kvar att göra är att flytta ner flyttkartonger och sänggaveln plus en hylla (kanske två) ner till förrådet. Haha, jaaa.. Jag har bott här i snart ett år och mina flyttkartonger står odiskret lite varstans i lägenheten! Men nu ska det göras om: Köpa ett vitrinskåt, en STOR ljushållare, flytta om litegrann, ny matta, sätta upp tavlor lite överallt osv.. Det är mycket som ska göras! Dessutom ska jag hinna köpa lite nya kläder på det också.. Inte nog med så har jag en hel del jag måste lägga undan och spara :)

Storstädning hemma i lägenheten

Dock är det inte bara köket och vardagsrummet jag städat, utan även hallen och badrummet - men orkade inte ta kort på de två sistnämnda.. Denna städning började jag iaf vid halv fem och vart klar nu, har inte inte bara städat utan verkligen STORSTÄDAT minsta lilla cm känns det som.. Dessutom slängt in ungefär tre tvättar under kvällen :)

Detta blev av 2010


Början av 2010 var något av det tyngsta att gå igenom men efter hårt slit att komma på bena igen så började det ljusna när jag fick veta att jag fått lägenhet. 2 april sov jag min första natt i nya lägenheten.


Balen var välplanerad, de som befann sig hemma hos mig innan vi for var Ida och hennes dejt (som är paret till vänster på bilden), Johanna (som var den stora dagens fotograf) samt hennes pojkvän. jag tror Matti, Jockes vän, var där också - är dock inte säker.


Jag är inte den som rör mig mycket på bild, utan brukar mest ge ett leende och så får det räcka. Men efter minst hundra tagna bilder av fotografen: Johanna så började det ändå komma fram något mer liknande rörelser.


Tog studenten efter tre år på Ledarskapslinjen.


Johanna och Johanna!


Jocke, Johanna, Fredrik och (Jocke?) helgen efter studenten spenderade mestadel av tiden på kajen vid vattnet, samt på tivolit som var alldeles i närheten.


I somras spenderade Jag, jocke och matti mycket tid på Pipes men just denna kväll blev det sjöbris istället, en båt som ligger just vid kajen.


Johanna flyttade tillbaka till Kiruna så det blev en avskedskväll för henne, saknar henne sjukt mycket men förhoppningsvis kommer hon till Umeå snart och hälsar på!


Lärde mig spela gitarr!


For hem till mina föräldrar för att hämta upp min underbara syster och hennes dåvarande pojkvän för att fara på en roadtrip. Kom dock inte ihåg vars!


Jag och min älskade Felicia tillbringade en månad i sträck med varandra, konstant!


Tirri som jag knappt träffat under sommaren pga tidsbrist, dessutom var tajmingen inte på våran sida. Vi styrde förförfest hemma hos mig - jag, hon och Ronja sen drog vi och förfestade med några kompisar till mig innan jag och Tirri drog på five.


Förfest med Tirris kompisar innan vi drog på Five.


Jag och Tirri!


Förfest hemma hos mig, sen antar jag att det blev krogen?


Fotograferades på The Studio med Ronja och Tirri!

Firade lillasysters födelsedag!

En hel del fester har blivit av hemma hos Jocke också.


Hittade denna underbara tröja som jag blev helt förälskad i!


Två personalfester hann bli av i December!
Förfestade hemma hos mig..


Blev en del O'learys med dessa brudar!

Slutet av december blev en fruktansvärt tung månad, men som tur var hade jag Felicia som bodde hos mig i två veckor och en Peter som kom och umgicks med oss då och då.



Nyår

Förfesta hemma hos mig
Kollade på fyrverkerierna inne stan, Felicia t.o.m rulla runt i snön för
att få ett sådant bra ställe som möjligt att ta kort/filma på!
Sen bar det av till pojkvännen..

RSS 2.0