Helgen i Skellefteå

Outfit
O'learys
Självklart var det inte allt vad vi gjorde en hel helg ännu längre upp i Norr. Utan dagen efter vart jag sjuk exempelvis och låg i en grym förkylning samt feber. Dessutom så vaknade vi inte förrän halv tre. Sen så åt vi god mat: oxfilé , klyftpotatis och grönpepparsås! Hann bara med en film sen somnade vi och sov som stockar. Söndagen bjöd på en galen innebandy match och en "lång" resa hem!

Dalkarlså

Jag var alltså i Dalkarlså för att hälsa på min bästa och äldsta vän som nu flyttat till en internat folkhögskola ute i skogen. Kunde dock bara stanna en dag men mycket för tiden kan jag lova! Det vart en biltur till Bygdeå, vi bastade några brudar senare på kvällen, träffade kända och okända ansikten och självklart fick vi tid att snacka ikapp den tid vi haft ifrån varandra! Visste ni att det spökar där? haha, fast ingen vet ju ens vart stället ligger så!

Du förtjänade inte det här

En otroligt vacker begravning med många tårar

Otrohet

Är ett ord med många åsikter samt en handling med stora eller små konsekvenser. För nästan exakt en månad sedan diskuterade vi ämnet på våran lagfest som vi hade och det som vi diskuterade runt omkring ämnet mest var vad som var fel ex: om man kände personen som varit med ens pojkvän/flickvän eller inte. Några tyckte det var fel vilket som, andra inte. Personligen tycker jag att det är väldigt lågt att gå och vara med sin kompis pojkvän/flickvän annars tycker jag inte att det är samma sak. För det är så vi fungerar: vissa bryr sig om alla eller bara de dom känner eller inte om någon alls.

Jag känner/kände en tjej som för mig var väldigt omtyckt som jag trivdes och hade kul med. Från början var hon min pojkväns bästa vän och vi kom bra överrens. Har egentligen under väldigt lång tid haft rätt svårt med henne men inte haft någonting emot henne. Om jag säger såhär så är min magkänsla alltid någonting att lita på vilket jag egentligen borde ha gjort och lyssnat på istället för att förneka den och istället vara dum och naiv som vanligt. Men jag är den där tjejen som vill tro det bästa om alla, som man brukar säga "man behandlar andra som man själv vill bli behandlad" vilket den här tjejen och många andra inte har förstått sig på. Alla handlingar efterlämnar konsekvenser och det är sådant man får ta - de som är en bra lyssnare, gör andra illa på bästa sätt. Men det är för många som tror att allt dåligt de gör oavsett om det var ett "misstag" eller misstag (förstå skillnaden) ska kunna komma undan utan att få någonting tillbaka. Jag själv är den som är sjukt ärlig, står för det jag gör och ger igen utan hinder med ett leende på läpparna. Revenge är verkligen det bästa som finns tro mig!


RSS 2.0