Vad kan gömma sig i denna...

Mitt lilla paket med.. Hmm.. Glad vart jag iaf av denna lilla söta påse men vad som är där i visar jag nog imorgon. Har inte med stjärnor att göra iaf ♥

Kläder för dagen

Kände verkligen att jag inte såg kry ut på bilden. Inte nog med att man blir ordentligt sjuk och ligger i flera dagar utan nu fick jag även en allergireaktion mot den där ansiktsmasken. Tycker otroligt synd om mig själv just nu, haha. Men nu ska jag iväg. Seeeees

Hemmaspa

Efter en hel dags planerande och storstädning i lägenheten så tyckte jag att jag förtjänade lite hemmaspa.. Imorgon blir det iaf jobb som gäller, äntligen, sen ska ja hem till Jocke och umgås. Det blir mys! Men men. Finns inte så mycket att dela med sig av när man legat sjuk i några dagar nu så jag sätter punkt där så får det komma upp mer spännande saker under veckan. Seeees

Nitar

Älskar nitar för det är så sjukt snyggt och eftersom mina två andra nitbälten inte är dom helaste budade jag på denna enkla på tradera och fick hem det igår i brevlådan. Det är den som även hör till nästa veckas planerade outfit. Åh vad det här är kul! Men nu... Ska jag fortsätta städa och sedan få iordning någon middag. MUMS.

Favorit i repris


Tungpiercing

Känns som om bloggar alltid blir sådär extra tråkiga när bloggaren är sjuk för vad finns att hitta på liksom!? "Ja det jag har gjort idag är att fara till läkaren och snabbt hämtat ut min medicin på apoteket, kul va?" Jaja, tänkte iaf visa min nyaste tungpiercing i svart stål som Jocke överraskade mig med för någon vecka sedan. Älskar svart som de flesta redan vet och den här är sååååå fin! ♥

Sjukstuga

Under den här dagen har jag inte mått bra alls. Hatar att vara sjuk, verkligen bland det sämsta som finns! Tur att det fanns godis och lite dricka samt multivitamin hemma. Efter att ha vilat stort sett hela dagen och knappt kunnat ta sig ur sängen hade jag tänkt att göra lite middag så man får i sig lite riktig näring. Hörs imorrn...

Vilken plan

Av någon anledning så har jag redan börjat fundera vad jag ska ha för kläder till något som sker om typ mer än en vecka. Har värsta planen och är i något i stil med den här bilden. Har beställt hem ett nitbälte som kommer vara perfekt till det här, ett svart baslinne och mina svin snygga converse liknande skor som är vit/gråa med massa mönster på. Jaa det är alltid kul att spekulera.. :)

Örhängen från JC

Ni vet de nya örhängena som jag köpte på JC!? Nu åkte dom på. Så himla fina och dom kostade bara 49 kr, hur värt är inte det egentligen? Riktigt värt! Nu blir det iaf dags för lite jobb, kommer nog ett tidsinställt inlägg under dagen så vi hörs.. :)

Oj, hittade denna.

Den här outfiten.. Grymt snygg!

Inte bara outfiten utan även naglarna som gick i lila med svart mönster på.
(Går att hitta bättre bild på det under kategorin nagel - "grejen")

Baslinnen - fler färger tack!

Ni vet det här grön/gråa linnet jag köpte på lindex för några veckor sedan!? Älskar det. Dock skulle jag även vilja ha ett i rött, lila och blått - speciellt i rött. Men när jag var på lindex sist så var det slut, alltså det röda. Förhoppningsvis kommer det in snart! Nu är det nog dags att bli lite mer färgglad speciellt när solen börjat kika förbi mycket oftare.

Intressant

Mitt lilla förråd ♥

Jag har aldrig varit den där tjejen som målat sina naglar förrän nu på slutet då det ett tag blev ett intresse att både måla och smycka. Dock kände jag att det inte riktigt var min grej men däremot är det ett stort intresse och passar perfekt till min kära vän Felicia. När hon kom hit i förrgår hade hon haft så tråkigt dagen innan att hon målat alla naglar i minst två färger (nya färger på varje nagel) samt smyckat dom så det blev som att varje nagel var gjort i en kategori som ex. Sverige, Tango och Fjärilar/Regnbågar. Det var riktigt grymt gjort synd bara att jag inte tog kort på det!

Tidsinställt - Framhäva

Bilden vart tagen igår just innan vi gick in på Corona.
Vart sjukt nöjd med hur snyggt jag fick frisyren igår och hur perfekt det blev
till smycket, var bara tvungen att visa en bra bild på det!

Hoffmastro live

Dem var riktigt grymma live!
Tog hur många bilder somhelst under gårdagskvällen men fick som inte någon bra bild ändå. Varje gång jag tog ett kort och tänkte "Den här kommer bli bra, ÄNTLIGEN!" men näää då blir man knuffad från sidan så att kameran skakar till och bilden blir suddig. De här två bilderna ovanför var iaf de bästa jag lyckades ta så enjoy! haha..

Ear Cuff

Ni fick som aldrig någon bra bild på smycket från Style By Tyra så här får ni en mycket bättre bild så ni ser hur den ser ut. Är super nöjd iaf! Kommer nog fortsätta beställa smycken där ifrån för det fanns mycket, riktigt fina smycken på den hemsidan.

Showtime

Såhär ser jag ut ikväll dock fick jag inte någon bra bild på mitt örhänge från style by Tyra men ni ser ju vad det är så. Nu kör vi brudar igång förfesten iaf, eller ja det börjades för ett litet tag sedan haha. Jag, Felicia och Sabina. Det här kommer bli en så jävla bra kväll!
(Ångrade mig med outfiten så jag bytte om just innan vi for, blev ett baslinne och en spetstopp över istället)

VIP Hoffmaestro

Nu är det dags att göra sig iordning för kvällens plan som jag snackat om och det är att se Hoffmaestro på Corona och inte nog med det Felicia har fixat VIP och jag är hennes plus one guest. Men det tar inte stopp där Sabina ska också med så det kommer bli HUR skoj somhelst! Nuuuuuu göra sig iordning.. HÖRS

Paket!!!

ÄNTLIGEN!!! Och mer perfekt tajming kunde det inte bli med tanke på att jag hade tänkt att ha det till ikväll. Ni lär ju inte heller missa vart jag köpte smycket ifrån - Style by Tyra. Vill inte visa hela smycket än så det får ni se till outfiten ikväll! Är på så sjukt bra humör att det inte är sant, känner värsta taggen till ikväll. Sen hann jag ju träffa Jocke imorse och nu kom Tirri förbi för att umgås med mig och Felicia för en stund. Därför... Så avrundar jag inlägget här så hörs vi senare :)

Oh-oh-oh

Drog ner på stan nu på morgonen för att äta frukost med Jocke, blev även lite tittandes i affärer dock var det bara han som hittade någonting. Det har varit hur soligt som helst hela morgonen typ, vilket man gillar, men då blåste det ju självklart så sjukt mycket så man frös ju en hel del! Från det ena till det andra så har inte mitt smycke kommit än heller.. Jag som hade tänkt ha det tills ikväll! Jaja, nu har jag en del att fixa :)

Maraton?

Det blir typ att se Glee, typ Black Swan, I am number four och en massa
annat. Typ som ett film maraton. Hehe. Middagen för morgondagen -
CHECK. Älskar curry kyckling. haha. hejdå!

Vill ha sommar nu

Från sommaren 2010
Bild tagen från Felicia
Felicia kom hit för bara någon timma sedan dock blir kvällen väldigt lugn med tanke på morgondagens planer. Vi ska nog bara äta gott och se film i princip. Har en massa att fixa imorgon så känner redan stressen. Suck. Aja vi hörs senare! :)

Detaljerna gör mycket

Ni vet den där partytoppen jag snackade om förra veckan som jag köpte då som ni inte skulle få se förrän det var dags att användas den här veckan!? Här får ni se en lite del av den, snarare axelbandet bara haha. (Som ni nog förstår är det den blåa längst fram som jag snackar om) Den ska ju inte användas idag utan det är imorgon ikväll och då får ni ju självklart se hela också. Nu ska jag iaf slänga i mig lite frukost och kanske ta en promenad i det fina men blåsiga vädret :) seeeees.

Mycket planer

Imorgon kommer det bli en mycket bättre uppdatering tror till och med att mitt smycke möjligtvis kan ha kommit med posten (är inte hemma, kommer hem imorgon). Längtar iaf sjukt mycket!
-
Sen är det ju lite reser som är tänkt. För det första lär det bli en tågresa ner till Sala eftersom min barndomsvän fyller 20 och självklart måste det firas. En månad efter det ungefär blir det en utlandsresa som är bokad sen några månader tillbaka men vart får komma upp senare. Däremot resan som var tänkt till Göteborg för att se System of a down och resten av alla bra band som ska spela på metaltown mellan 17-18 Juni kommer inte bli av. Det känns riktigt tråkigt men så är det. Förhoppningsvis kommer det fler tillfällen!
-
Annars har jag funderat en massa på några nya tatueringar som jag vill ska bli av. Den ena vill jag ha på högerarmen men den kommer nog byggas på eftersom. Anledningen till det är att jag har idéer på hur den ska se ut men är osäker på om jag ska köra på hela idén. Andra tatueringen är tänkt på revbenen den vill jag ha hela direkt bara det att jag inte bestämt exakt hur den ska se ut.
Så ser mina planer ut iaf för ett tag framöver.

Vilken morgon

Vaknade inte lika tidigt som jag egentligen brukar här så jag klev upp vid tio tiden och gjorde mig iordning för en promenad. Fast då är det ju det att det inte var lika soligt som det varit tidigare i veckan när jag varit ute och promenerat. Iaf så for jag förbi och träffade Jocke på hans rast och efter det tog jag vägarna förbi konsum och köpte lite gófrukost - bröd och kiwiiiiii.. ♥ Hörs senare!

In zoomat

Idag blev det en ganska simpel outfit så ni får en helhetsbild men eftersom man knappt ser hur jeansen ser ut så får ni se det baktill samt nere vid smalbenet. Är faktiskt störtkär i dom och jag tror även att dom hade passat perfekt till mina grå/vita converse.. Det får jag helt enkelt tänka på vi får höras senare :)

Magiskt

Kolla mina nya örhängen som jag hittade på JC igår, dom är heeeelt magiska! ♥
Har även beställt hem ett par örhängen men vart dom är ifrån och hur dom ser ut får ni se när dom anländer. Idag är det iaf jobb som står på schemat och sedan ska jag fara en sväng till Jocke.. Såå vi hörs! :)

Vitt, rosa och rött

På bilden ser de ut som om det skulle vara alla hjärtans dag eller något sådant men det är bara de nya doftljusen jag köpte idag till vardagsrummet (vanilj, sweet bubblegum och jordgubb) och sen en present på sidan av som ska ges bort!

Nya skor

Det här var verkligen kärlek vid första ögonkastet och dom lär användas flitigt. Försökte även hitta en väska men kom hem med en massa annat istället såsom ett svart baslinne, lite doftljus och smycken.. Nöjd är jag iaf!

Inte illa

Det finns alltid EN låt som jag tycker om som mest som måste lyssnas på om och om igen. Det är sällan jag har flera och om jag har det får jag en sådan beslutsångest om vilken låt jag ska välja.. Haha, det är sant! Nu har jag iaf några stycken bra på lager, det blir svårt när man slår på ipoden - tro mig, men den som sitter nästan som bäst är den här.. Vet inte hur länge det kommer hålla eftersom det bara är System of a downs låtar jag kunnat lyssna på i flera år utan att bli less. Men den här iaf grym så lyssna på den så ska jag sluta svamla! :)

När det är sol

Då är det underbart att ta en lång promenad. Gick samma runda som i måndags ungefär (40 min). Har haft fullt upp den här veckan så det ända jag hunnit göra (träning) är träningen och promenaden i måndags. Idag har jag ju redan fått mig lite träning samt hunnit gå en promenad och vid fem har jag ännu en träning. Känner mig riktigt duktig men borde få en rutin på det istället för att alla träningar blir så samlade. Humöret är på topp iaf dock är ju FRUKTANSVÄRT trött... Inte ok! Seees :)

Det perfekta vardagsrummet!

Ni fick ju ett tjuvkik på det nya bordet och det nya vitrinskåpet för några dagar sedan när jag just köpt det men då hade jag ju inte fått iordning det i vardagsrummet. I fredags fixade jag iaf det just innan tjejkvällen drog igång (det är därför det står en öl på golvet) så jag tänkte att ni skulle få se hur det blev. Är riktigt nöjd! Flyttade även runt lite med lamporna.. Tänk bara när jag lyckats hitta den perfekta skinnsoffan och lite tavlor... Det kommer bli SÅ braaaa!

Myskväll

Myskväll med Jocke, en massa onyttigheter och någon bra film♥

Galet

Vilken kväll vi hade igår! Vi körde charader, drack, awesome musik och bara hade HUR kul som helst och jag lovar att det här ska göras om MÅNGA gånger. När alla börjat röra sig hemåt hann jag och Felicia gå en promenad till och med, det vi hann se på den korta promenaden var: En kille som gjorde världens vurpa med cykeln, en gubbe som stod still, super full, mitt på gatan i MINST tio minuter osv osv.. Kom i säng typ vid fyra någon gång.. haha, nä men det var så jävla kul! ♥

Pilotbrillor

Igår kom paketet med mina efterlängtade pilotbrillor, dom jag hade tidigare har ju typ försvunnit så jag kände att jag behövde ett nytt par nu när solen kikar förbi rätt ofta. Vart först besviken eftersom ena bågen hade knasat sig men som tur var fixade Tirri det så dom är helt perfekt nu! Seee yaaa..

Tjejkväll

Om ni undrar över ljusen på bilderna så är det min jävla mobilkamera som jag använder mig av. Sorry.

Skulle köpa den här blusen till ikväll för tjejkvällen ikvälll men lyckades även få med mig en partytopp som hängde just bredvid men den har jag tänkt ta nästa vecka så ni får se den då! Men nu ska jag festa med mina underbara brudar ♥


Äntligen något i färg

Vad hände egentligen!? Jag som i princip alltid har svarta/vita/gråa kläder och har nu helt plötsligt fyndat något i färg på Gina Tricot. Inte nog med det utan själva klädesplagget är ju inte direkt vad jag brukar köpa heller. Men  blev kär i den här party blusen och känner mig tvungen att köpa den till kvällens tjejkväll, det är sjukt taggat! ♥
(Hoppas nu bara att den finns kvar haha)

Spets

Spets spets spets - Det är något jag älskar! Synd bara att det inte används så ofta längre..
Har suttit nu hela morgonen med kaffet i min hand och lyssnat på en massa låtar som jag valt att lägga in i min ipod. Tror jag hittat riktigt speciella låtar för trots att dom är ganska sorgliga så kan jag gå runt och dansa och sjunga här i min lägenhet. Jaja, nu är det dags för att börja röra sig till jobbet.. Hörs!

Tidsinställt.

Eftersom jag jobbar hela dagen har jag nu gjort ett tidsinställt blogginlägg. Ville bara tipsa om dessa nyinköpta skönhetsprodukter - Dove Bodylotion och Nivea ansiktskräm ... Bodylotionen har jag använt tidigare för nått år sedan  men ansiktskrämen är niveas nyaste och jag lovar att den är magisk! Seeeeees..

När det känns riktigt bra

Har precis börjat göra mig iordning - just duschat, sminkat mig osv. Det blir mycket finare kort när jag står på den här sidan av vardagsrummet bara det att solen genom fönstret gör än extra mycket vitare. Men ikväll ska jag nog hinna göra klart lite smått i vardagsrummet om jag inte är allt för trött efter jobbet. Vi får höras senare helt enkelt!

Kladdkakemuffins

Nytt proffs på att baka kanske!? Jag och Felicia har suttit med kladdkakemuffins genom avsnitt efter avsnitt av serien Glee. Snackat en hel del ... Helt enkelt haft en av våra tjejkvällar! Det blir ännu fler sånna, många fler, inom loppet av en vecka. Planer planer planer. haha, mer än så säger jag inte. Nuuuu - ännu mer Glee!

Till mitt vardagsrum

Nu har jag äntligen (efter nästan ett år) börjat ta tag ordentligt i mitt vardagsrum. Idag har jag nämligen varit och köpt ett vitrinskåp samt ett vardagsrumsbord. Dock är inte allt riktigt klart eftersom en massa saker ska flyttas ner till förrådet så när det är klart får ni se bilder. Längre fram tror jag nog även att det blir en svart STÖRRE skinnsoffa som kommer få stå i mitt vardagsrum också. ÅH det kommer bli så jävla fint! Men måste bara säga att - att bära det där vitrinskåpet in till min lägenhet var det VÄRSTA jag gjort i hela mitt liv, faaan vad jobbigt det var. Men det är ju så sjukt fint så det var som ändå värt det! Som sagt ni får en bättre helhets bild när allt är ställt iordning. Seeeees! :)

Lockigt som naturligt

Hittade denna bild.

Prövade på att permanenta håret för några år sedan men dum som jag var blonderade jag håret samtidigt så det blev helt förstört och tog ett bra tag innan det blev som innan igen. Älskar sådana här lockar och skulle typ önska att jag hade det naturligt! Jaja, nu blir det lite serie och förhoppningsvis lite sööömn.





Glädje

Vaknade riktigt tidigt imorse så jag drog in till stan och handlade lite mat och shoppade lite välbehövliga saker. Nytt på den här bilden är det grå/gröna linnet, overknee strumporna, strumpbyxorna och den super fina sjalen! Typ allt nästan med andra ord! Nu hade jag tänkt äta lite frukost iaf innan jag ska iväg på jobbet efter det blir det att fara till Jocke och umgås ♥

Skoter

Mycket utomhusbilder idag.. Men när det är en sådan här solig dag så borde man befinna sig utomhus om man kan. Jag och lillebror tog iaf en skotertur över åkrar, genom skogar och till en sjö som ligger en bit härifrån, haha.. Älskar att åka/köra skoter synd bara att det inte blir lika ofta längre då man inte bor hemma. Nu blir det iaf att fixa lite saker innan jag drar mig mot träningen :)

Någonting om våren

Somsagt var jag ju ute på en promenad i det sjukt fina vädret tidigare (40 minuter promenad vid älven, sen genom parken) ville typ aldrig sluta promenera men har en del som måste göras idag. Har nästan knappt tid att skriva det här inlägget, men jag gör det ändå. Nu ska jag iaf hem till mina föräldrar innan träningen. Det lutar även åt en skotertur, ANDRA för i år!!! :)

Träning - bara älskar det

Nu är alla kläder på.. Mössa, linne, tjocktröja, vårjacka, mjukisbyxor och träninsskor. Dags för en promenad i det fina vädret då! Har tränat och promenerat hur mycket som helst på slutet men jag älskar det, nu blir det nog en sväng vid älven. Sen tagga träning ikväll! Seeees.

Tid.

Nyss duschat, nyss gjort mig iordning.. Dags för jobbet nu då :)

Evigheter

Hittade denna underbara jacka som inte använts på år och dar ...


Har haft fullt upp sen fredagsmorgon känns det som och nu är jag äntligen hemma i min lägenhet för att få lite sömn inför denna tidiga uppstigningen imorgon klockan 7.00. Då kommer vara borta hela dagen tills jag ska på jobbet för att jobba till stängning. Så med andra ord kommer det bli en lång dag.. Idag har jag iaf hållt till i Skellefteå i princip hela dagen och avslutade kvällen med att umgås en kort stund med Felicia. Jaaa.. Vad ska jag säga!? TRÖTT, godnatt!

Inspiration

Klänning - Rut m.fl

Älskar denna klänning dock är det ju fortfarande lite för kallt för att använda den men snart så. Om någon månad, kanske borde ta med den när vi far utomlands!? Nu är det iaf dags för jobb och jobbar tills ikväll, så efter det blir det nog att umgås med Jocke och c:o.. :)



Bara bra bra bra musik

Snart ska Felicia fara hem (..tråkigt..) och jag ska på träning. Som sagt - HURTIG, haha! Ikväll efter träningen blir det iaf att bara ta det lugnt och se lite vänner eftersom jag jobbar imorgon så. Nu lyssna lyssna lyssna på denna lååååååt!

Hurtiga brudar

Efter att vi var ute och promenerade igår i en och en halv timma var vi helt slut både igår kväll och imorse. Trots det ställde vi oss och gjorde en super god lunch (Spagetti till köttfärs med tomatsås, svamp, morötter och lök i). Inte nog med det så gick vi ut och promenerade i två timmar efter det. Fast vi hann även kolla in lite saker såsom snöborgen nere vid kajen och några favorit affärer. Haha, bilden längst upp till vänster talar för sig själv men annars så är bilden till höger på Felicia och nedersta bilden på en del av snöborgen. Seeees!

Blivande konstnär

Igår när Felicia kom hit hade hon tagit med dessa bilder som vi tydligen gjort på sandpapper när vi var små, hennes mor hade då hittat dem hemma samma dag och tyckte att det var super roligt. På vänstra kortet så kan ni se att den översta är min och den undre teckningen Felicias. Rita har aldrig varit min starka sida men Felicia har iaf bestämt sig för att rama in dessa och hänga upp dem på väggen.. haha :)

Att gilla läget

Enkel outfit idag, länge sedan man hade fläta dessutom :)

Det som varit på schemat idag är städa, diska, tvätta och fixa tradera grejerna (medan jag lyssnat sönder Falconer - The Clarion Call). Detta tog mig ungefär fyra timmar och nu har jag nyss ätit middag, vart hur hungrig som helst efter att ha varit i farten hela dagen. Nu är jag i varje fall klar och Felicia kommer hit när somhelst.. Tråkigt att vi inte hinner ses lika ofta under vintern men det kanske inte är så konstigt när jag jobbar och hon bor på en internatskola några mil här ifrån. Så denna kväll lär bli som vanligt när vi inte sett varandra på ett tag - Catch up!





Energilös men på topp!?

ÄNTLIGEN så blev promenaden av (Dock en relativt kort på 30 min).. Har varit uppe sen 07.15 imorse så visste inte hur mycket jag skulle orka göra eftersom jag känner mig alldeles energilös. Men väl hemma åt jag lite frukost och slängde in en tvätt sen tog jag min ipod och började gå. Visste först inte om jag skulle gå vid älven eller via parken. Men det det blev via parken iaf  så jag får helt enkelt gå efter älven en annan dag, typ imorgon eller någonting. Nu iaf... Har jag en hel del att fixa.

Snapsglas

Efter att ha haft två snapsglas av den på övre bilden ett tag gick ena sönder och jag tänkte att det inte funkar med bara ETT glas så nu har jag köpt fyra till, riktigt tjusiga också. Nya snapsglas - CHECK!

Vårjackan på

Som sagt sa jag att vårjackan skulle åka på idag.. Ska ju snart börja gå för att fara till jobbet och det är redan soligt ute.. Underbart!!! Har en del saker att göra idag så vi får helt enkelt höras senare idag.. Ses!
(föresten.. Måste verkligen köpa en ny kamera.. Speciellt när det börjar se ut såhär på bilderna)

Promenad?

Skulle ju ut på en promenad nu efter jag ätit middag men hann bara utanför dörren och insåg hur mörkt det var och hur stressigt jag hade det. Så efter någon minuts tvekande bestämde jag mig för att gå in igen för att packa iordning det jag behöver med mig till träningen. Men bara så ni vet så älskar jag min gigantiska mössa och mina lurviga handskar men eftersom det börjar bli vår så kommer det snart läggas undan för några månader. Imorgon tror jag nog att min älskade vårjacka åker på ... Seeees!

Att vilja

Älskar denna tunika från H&M ♥

Det är sjukt vad många timmar jag sovit inatt vilket kan tyda på att jag verkligen behövde det. Nu är det snart dags att börja bege sig till jobbet för en heldag där iaf sen blir det nog en liten promenad i det, förhoppningsvis, fina vädret innan träningen ikväll... Vi hörs senare helt enkelt :)

"Forget the rest, follow the best"

Baslinne, en snygg t-shirt över och mina mystofflor

Vaknade tidigt idag, eller rättare sagt blev väckt av att mobilen ringde halv nio imorse. Sen dess har jag varit vaken så jag har mest spenderat min tid genom att se på vänner (älskar den serien, man blir så glad ♥). Ikväll efter jobbet ska jag iaf fara till Jocke och umgås så det blir mys. Dock är jag lite stressad redan nu av någon anledning så vi får höras senare :)

En månad gammal

Hittade denna i en mapp på min dator, ser väldigt annorlunda ut känns det som.. Men jag tycker om bilden ändå! Har iaf suttit och skrivit lite på ett "projekt" som skulle varit gjort för länge sedan, så nu är det typ klart. Nu är det bara en liten sak kvar att göra - själva "redovisningen".. Haha, pratar i gåtor.. Vill bli frisk nu iaf, bara så ni vet!!!

All you need

.
Hatar att vara sjuk.. Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen så min tanke var att börja plugga inför högskoleprovet som är om exakt en månad. Mitt största problem kommer att bli matematiken men tur att man har en syster och en mor som kan det väldigt bra så dom får hjälpa mig helt enkelt. Aja, dags att börja plugga då! :)

Favorit i repris

Har haft väldigt fullt upp med tanke på att jag både arbetar, tränar och ska hinna ha lite fritid. I söndags efter jag slutat jobba kom iaf Felicia förbi (fan vad jag saknat henne, FLERA veckor sedan sist), igår jobbade jag hela dagen sen vart det träning på kvällen och idag... Är en ny dag. La upp några outfits tänkte jag, lite favoriter. Jag ska snart fara och jobba iaf så vi får se vad resten av dagen bjuder på :)

RSS 2.0