Johanna.

Snart jobb mellan 14-22 då..

Bästa

Blev ännu en hel dag på stan med dessa människor och några fler..

Vad som hände igår

Långt arbetspass, sen utgång med Tirri och avslutade kvällen med mat

Det är

Bara roligt att fota..

Idag är det ett långt arbetspass som gäller.. Men när det är klart ska jag raka vägen hem - städa undan lite i lägenheten, fortsätta på Tirri födelsedagspresent (som jag vet kommer ta LÅNG tid) och sen försöka hinna umgås lite med några vänner. Det blir väldigt lugnt i alla fall för imorgon är det ännu ett långt arbetspass på schemat!

Perfekt

Idag blev det till att luncha med dessa brudar sen vart det även en heldag på stan. Det som är till att göra nu är att försöka hinna så mycket på Tirris present (i efterskott), äta middag och ta en dusch. Hade även velat hinna med att börja läsa på de nya böckerna jag köpt men det får helt enkelt vänta en eller två dagar till..

Det är söndag

Ännu en dag med god middag, min vän Peter och en promenad i Umevädret.

Lördag eftermiddag

Jobbade ett kort pass idag och sedan var det bara att ställa sig för att göra gómiddag med detta underbara gäng. Bror plus hans flickvän och kära syster. Middagen bestod av kyckling, äggnudlar och currysås. Nä men nu åter till sällskapet och sedan är det bara dags att gå och lägga sig inför ännu ett morgonpass som väntar imorgon.

Att veta vad man har

Det är bara helt fantastiskt med kortspelet 500, någon öl och fina vänner!

Lycka

Riktig jävla lycka, tack för allt!
-

Efter nästan en veckas sjuka så var det äntligen dags att kunna fara på jobbet. Stängning ikväll och sedan morgonpassen resten av helgen vilket är perfekt för jag ändå hade tänkt ta det väldigt lugnt i helgen och bara umgås med mina underbara vänner. Men nu blir det massor av bra musik och en kopp kaffe!


Vad en bild kan berätta i ordUnderbart, vackert och helt fantastiskt!

Lite nytt sen några dagar tillbaka, alla örhängen och örhängesstativet..
-

Är fortfarande sjuk så det finns som inte så mycket att dela med sig om förrutom att jag för tillfället lyssnar på en massa låtar med Avenged Sevenfold, dom är fan galet bra!!! Nä men, förhoppningsvis är man snart frisk igen så man kan jobba och hitta på saker. För just nu är jag less på att bara ligga och vila upp sig..

"It's never too late to stop now!"

I gårdagens värme.


Ljuset

Oavsett vad...

När det är som bäst

Trots att man jobbat i stort sett hela veckan så har man ändå hunnit med en hel del. Dock har inte den här helgen så jätte mycket att bjuda på mer eftersom jag blivit sjuk (tror det har med promenade i fredags från Tirri och Ante att göra). Har hunnit ha feber, har fortfarande lite kvar, sen världens hosta och halsont. Så man har nöjt sig med ett och annat kortspel, lite kaffe och tända ljus. Men nu är det snart dags för jobb, ska bara hinna ut i solen lite innan jag far..

PARTY

Igår blev det hemmafest hos Tirri och Ante med massa trevligt folk. Har inte träffat kvinnan på typ två veckor och idag så skulle dom iväg till Norge så vi passade på att umgås. Dessutom blev det en sjukt lyckad kväll dock lite drygt att gå från Mariehem hem till mig, typ minst en timmas promenad i Umekylan. Aja, nu är det typ dags för jobb. Hörs!

Lördagen den 6/8

Tillbringades med dessa underbara människor.
Kvällen bjöd på biljard, god mat, bra musik och massa roligt snack!

Denna helg

Fredagen: Bjöd på förfest ute på gården hemma hos mig med underbara lillasyster och Jennie. Även lite fler hängde på men hade inte hunnit komma när bilden togs. Sen efter det blev det hemmafest med härligt folk och bra musik.

Lördagen: Bjöd på 20-fest ute i Ramsjön där Tirri har stuga. Så nu är även hon systemetmyndig! Det vart en riktigt lyckad kväll med bastu, nattdopp, dans på biltak och en massa ölspel. Den här helgen har vart riktigt klockren!!!!

När man inte har någon plattång

'
Bild från förra helgen
--
Bild från i fredags
-
Så vill delar av håret locka sig. Men det får funka. Iaf. Den här dagen har vart en bakis dag och har tillbringat den med Felicia och Peter efter jag kommit hem från Ramsjön (Mer om själva helgen kommer senare). Imorgon blir det iaf en liten sväng på stan; Köpa en ny mobil - äntligen!, sen fixa klart Tirris födelsedagspresent och kanske köpa ett klädesplagg för det var allt för länge sedan. Annars nu? Just färgat Felicias hår för andra gången ikväll och snart blir det nog sömn.. Hörs!

RSS 2.0