En helg i Juli

Ja då har man fått se en del av Nyköping då som ligger 73 mil härifrån. Att flyga är det värsta som finns men värt var det med tanke på hur jävla bra helgen där borta var. Nog blir det att fara dit igen dock blir det inte förrän om kanske en månad. Till helgen som kommer blir det att fara ut till Ramsjön iaf och fira Tirri som fyller 20 sen är det bara att jobba tre helger i streck. Den här sommaren alltså... Klockren! Trots hur mycket man jobbat har man hunnit med massor av resor och äventyr. Seeees!

Ramsjön

Bilder från Ramsjön ♥
Jag har under den här sommaren hunnit vara ute i Ramsjön där varken el eller mycket människor fanns. Tror aldrig jag har trivts så mycket på väldigt länge. Vi grillade, bastade, fiskade i timmar, duschade i sjön, drack en massa öl osv osv. Om jag fått stanna där en vecka så trör jag att all stress hade försvunnit. Vet inte vad som hände sen för jag har alltid vart den som hatar att inte göra någonting och har lätt att bli rastlös. Men tidigare i veckan tog jag två dagar helt själv, direkt efter jobbet la jag mig i sängen helt slut och bara lyssnade på musik tills jag skulle sova. Visst låter det tråkigt men jag antar jag behövde det. Holmsjö har jag dessutom också hunnit vara och hälsa på och fått äta Ingers underbart goda köttfärs som vi hela högen åt i solen vid dammen och hagen. Jag är då helt säker att när jag ska bosätta mig någonstans där jag vet jag ska bo föralltid så kommer det bli ute i skogen. Ett fint hus, med en stor veranda och en stor trädgård! Jaja.. Nog med dagdrömmandet. Tror nämligen att det är dags att kliva upp och göra lite frukost och en kopp kaffe innan jag ska göra mig iordning inför jobbet! See yaaaa

Wheels

Det känns som det vart mycket saker den här sommaren och mycket mer som kommer bli av. Tror att sommaren 2011 kommer slå alla rekord, helt klart! Den här bilden är tagen från Wheels då halva Ume är fullt med gamla snygga bilar och massvis med människor överallt så det knappt går att ta sig någonstans. Den kvällen... Var sjukt lyckad! Sen dagarna efter det har jag vart med Tirri i hennes stuga bara ätit gott, bastat, druckit öl och bara njutit. Men mer om det senare för nu blir det Californication!

Shake that

Typ evigheters evigheter sedan man skrev ju. Typ sen dagen innan jag for till Turkiet, alltså över en månad sedan. Bilden är från igår iaf innan vi skulle iväg på en hemmafest (typ länge sedan man var på en sådan också) vi hade hur kul som helst iaf. Ikväll är det Wheels här uppe i Ume så det blir nog att åka awesome bilar och sen träffa folk typ!? Aja.. Fler uppdateringar kommer väl förhoppningsvis!

RSS 2.0